Verzuimtij

Brief overstappen

nieuws

 

VerzuimTij B.V. verzorgt diverse (wettelijke) medische keuringen, onderzoeken en vaccinaties en biedt u voortaan een onderzoekslocatie voor keurings- en periodiek medische onderzoeken in Terneuzen. Indien u gebruik maakt van deze keuringslocatie, dan bespaart u als werkgever arbeidstijd en reiskosten van werknemers die voorheen naar Goes of elders in het land moesten reizen.

Lees meer...

prijsvraag pagina

Op 3, 4 en 5 november is het weer zover! Contacta 2015, dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Deze zal plaatsvinden in de Zeelandhallen te Goes met als thema: 'Kracht van Connecties'.

Dit jaar kunt u bij onze stand nieuwe energie opdoen en genieten van de vele voordelen die onze zuurstofbar u te bieden heeft!

Wij gaan daarnaast graag met u in gesprek om de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verzuimreductie en - preventie met u te bespreken.

Wij verwelkomen u graag bij onze stand!

De Belastingdienst heeft tussen 18 en 24 december alle werkgevers voor de 1e keer geinformeerd volgens de nieuwe rekenmethode; de beschikking van de Belastingdienst inzake de gedifferentieerde premie Whk Werkhervattingskas.

Als expert m.b.t. financiële schadelastbeheersing bij verzuim- en arbeidsongeschiktheid, adviseren wij u om de beschikking direct na ontvangst te laten controleren; één enkele fout kan u duizenden euro's kosten! Door tijdig actie te ondernemen realiseert u nu al uw eerste besparing voor 2014 !

Desgewenst leest u hierna een toelichting over de aanleiding en de werkwijze.

Lees meer...