Maak kennis met Xpert Suite

Wat is Xpert Suite?

Xpert Suite is een uitgebreid en op maat gemaakt verzuimsysteem met tal van toepassingen die snel en eenvoudig zijn te implementeren. Het systeem biedt ruime mogelijkheden om processen en activiteiten op het gebied van preventie in te richten, te volgen en daarover te rapporteren. De ontwikkeling van Xpert Suite wordt uitgevoerd door softwarepartner Otherside at Work.

Xpert Suite is zo ingericht dat casemanagement, dossierbeheer en documentmanagement integraal functioneert. Het systeem is zo flexibel dat wij zelf de templates, protocollen en documenten kunnen inrichten. Wat voor ons natuurlijk van belang is, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.

Via het portal kun je als medewerker, leidinggevende, HR-manager, bedrijfsarts of volmachten als verzekeraars inloggen. Iedere gebruiker krijgt een eigen omgeving die volledig is ingericht op zijn specifieke behoeften. Kortom: met Xpert Suite werken gebruikers gemakkelijk samen en hebben zij alle tools tot hun beschikking om hun werk optimaal uit te voeren!

Aan de slag met Xpert Suite? Neem alvast de handleiding door.

De extra modules van Xpert Suite

 
Koppeling met DigiZSM

Het is mogelijk om met Xpert Suite een koppeling te leggen met DigiZSM (ofwel UWV Digitaal melden). Via deze koppeling worden er een 7-tal standaard berichten automatisch naar het UWV verstuurd. Dit betreft berichten over o.a. ziekmelding, langdurige afwezigheid en werkhervatting. Zo bespaar je kostbare tijd en hoef je geen documenten via de mail, post of het werkgeversportaal te sturen.

Als je gebruik wilt maken van DigiZSM moeten wij je als werkgever aanmelden bij het UWV. Hiervoor hebben wij je toestemming nodig en een aantal gegevens waaronder het loonheffingsnummer. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor DigiZSM via dit aanmeldformulier.

Wil je meer informatie over DigiZSM? Raadpleeg dan deze pagina.


Datakluis

Binnen Xpert Suite worden vertrouwelijke persoonsgegevens opgeslagen waar zeer zorgvuldig mee wordt omgegaan. De software en jouw data worden gehost vanuit fysieke datacenters die zich in Nederland bevinden. Deze datacenters voldoen tevens aan de hoogste beveiligingseisen.

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft scherpe kaders gesteld, in het bijzonder voor de uitwisseling van NAW- & BSN-gegevens tussen werkgevers en (arbo)dienstverleners. Met de Datakluis wordt de verwerking van personeelsgegevens gefaciliteerd voor de werkgever. In een beveiligde kluis kan eenvoudig deze data worden gedeeld op zowel geanonimiseerd als niet-geanonimiseerd niveau met ketenpartners in de sociale zekerheid, indien er sprake is van doelmatigheid (AVG).

Lees meer over Datakluis op de website van Otherside at Work.

Heb je vragen of wil je alvast kennismaken met Xpert Suite? In oktober organiseren we een aantal informatie-sessies om het systeem te introduceren en al je vragen te beantwoorden. Hiervoor kun je je binnenkort inschrijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden betreft een koppeling met jouw HR-systeem? Neem dan contact met ons op.

Lees hier hoe je je wachtwoord instelt door middel van twee-stapsverificatie.