Nieuws

Mantelzorgvriendelijke werkplek: Zorg voor uw werknemers, zorg voor uw bedrijf

07 nov 2023
We begrijpen dat werknemers de kern vormen van uw succes, daarom helpen wij u graag een mantelzorgvriendelijke werkplek te creëren.
Lees meer

Week van de RI&E 2023

12 jun 2023
De Week van de RI&E is weer begonnen. Hét moment om aan de slag te gaan met de RI&E. Doe mee met de Kickstart en ontdek en voorkom risico's op de werkvloer.
Lees meer

Maak kennis met Xpert Suite

08 sep 2022
Per 31 oktober nemen wij afscheid van ons huidige verzuimvolgsysteem VerzuimSignaal en stappen we over naar een nieuw systeem genaamd Xpert Suite. Alvast kennismaken? Lees hier meer.
Lees meer

Paramedische herstelzorg na COVID-19

25 mrt 2022
Voor het eerst sinds de start van de pandemie wordt meer dan de helft van het aantal verzuimmeldingen veroorzaakt door corona. Sommige werknemers hebben tijdens hun herstel na COVID-19 ernstige klachten of beperkingen. Tot 1 augustus 2022 wordt de paramedische herstelzorg, onder voorwaarden, vergoed uit het basispakket.
Lees meer

Week van de Werkstress

12 nov 2021
Maandag 15 november a.s. start de achtste editie van de week van de werkstress. Het centrale thema van dit jaar is: Mentaal sterk!
Lees meer

Denkt u erover na om van verzuimbegeleider te wisselen?

19 jul 2021
Voor werkgevers is het nu het moment om de uitvoering van de verzuimbegeleiding kritisch te bekijken. Veel arbodienstverleningscontracten hebben een opzegtermijn van drie maanden. Indien u besluit om voor een andere aanpak te kiezen, dient de (aangetekende) opzegging tijdig bij de uitvoerende arbodienst binnen te zijn.
Lees meer

Week van de RI&E

20 jun 2021
De week van 21 tot en met 25 juni staat in het teken van de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). Tijdens deze week wordt er extra aandacht gevraagd om gezondheids- en veiligheidsrisico’s in uw bedrijf in kaart te brengen.
Lees meer

Maatregelen coronavirus​

16 mrt 2020
Oproep aan onze relaties i.v.m. maatregelen als gevolg van het coronavirus.
Lees meer

Het controleren van de WHK-beschikking levert u geld op!

19 jul 2019
Waarom zou u wachten met deze controle totdat u in december de beschikking Werkhervattingskas van de Belastingdienst ontvangt?
Lees meer